“Bedroom”

De Klus Wimke

Ik had kaartjes voor walibi een zak. Zomerse inspiratie met een lila basis.

Binnenkijken In De Nieuwe Wasruimte Wimke Wasruimte Betonvloeren Ruimtes

Klaar de klus wimke zomerse slaapkamerinspiratie.

De klus wimke. Vorige week ben ik aan de slag gegaan met het opruimen van de zolder. Lila in de slaapkamer iets heide flexa. Een gigantische klus want niet alle zelfmakers lukten in 1 keer soms waren ze zijn niet leuk genoeg en belandden in de prullenbak of waren een drama om te fotograferen en soms had ik alles klaargezet en dan sloeg het weer om halverwege december 2017 maakte ik de laatste zelfmakers.

Het eindresultaat heeft iets magisch luxe en hotel achtigs. Ik knipper met mijn ogen en er is alweer een week voorbij. Ook leuk om bessentakken toe te voegen of eucalyptus tip.

Vul je ring met wat jij mooi vindt. Meubels instagram afbeeldingen strandvakantieoorden. Toen ik zes jaar geleden begon met mijn blog was mijn slogan.

En daar helpt het mooie weer ook bij. 23 sep 2020 bekijk het bord bedroom inspiration van wimke dat wordt gevolgd door 20057 personen op pinterest. Mocht nog wat blaadjes over hebben maak dan nog even deze leuke zelfmaker groetjes wimke.

Klaar de klus wimke zomerse slaapkamerinspiratie. Ik maakte weleens een taart een traktatie voor een jarige of een do it yourself project voor in huis na het zoveelste recept te appen naar een collega besloot ik al mijn ideeën te delen op een blog. Madee werd vorige week zeven en mocht vrijdag trakteren op school.

Dit is de ruimte waar ik het liefst zo weinig mogelijk tijd doorbreng het was en strijkhok. Goede ideeën moet je delen en dit is het nog steeds. Eigenlijk leg ik hem zelf te hoog.

Strandhotel zoomers op instagram foto s en video s. Vandaag gingen we eindelijk in actie. Bekijk meer ideeën over interieur slaapkamer slaapkamer inspiratie.

Het is een mooie ruime kamer maar stond vol met speelgoed oude meubels en schoolspullen. Ik vraag mij dan af moeten we niet het bos in een bioscoopje pakken of een drie lagen taart bakken. De traktatie lat ligt hoog.

Inrichting kamer moderne slaapkamer warme slaapkamer stijlvolle slaapkamer slaapkamer minimalistische decoratie kamerdecoratie. De meiden waren destijds een stuk jonger zes en vier jaar dus het. Ik was zo blij en opgelucht dat de deadline gehaald was.

Soms voel ik mij een beetje schuldig omdat we tot 12 00 uur in de pyjama zitten. Terwijl ik dacht dat ik hem dit jaar wat lager had gelegd. Dit jaar wilde ze cupcakes en niet iets gezonds.

Ik wilde dit ook. Dikkere takken binden gemakkelijker met kabelbinders. Wat doen jullie in de herfstvakantie.

Ik vind het zo mooi als mensen wanden en zelfs het plafond in een donkere kleur verven. Als de eerst laag takken aan de ring vast zitten kun je gemakkelijk kleinere takje ertussen steken. Het leeghalen en vullen van de wasmachine en droger gaat nog wel wat daarna komt zijn mijn minst leuke huishoudelijke klusjes.

De tijd gaat snel thuis. Ik kom er dagelijks meerdere keren per dag. Wopke deelt hier de werkkamer samen met madee.

De meiden spelen minecraft op de ipad en ik ruim wat op klus in huis en werk aan de keukentafel. Opvouwen strijken en terugleggen in de kasten. Wat de klus wel een stuk aangenamer maakt is een mooie opgeruimde wasruimte.

Hoe Maak Je Een Lekker Kerstcake Met Granaatappel Kerstcake Huis Knutsel Ideeen Kerstavond

Wimke Diy Kleurrijke Herfststokken En Een Worteltaart Diys Creatief Kleurrijk

Pin Op Kamer Ideetjes Yliana

Pin Op Living Room Color Schemes

Pin Op Woonkamer

Lush Indigo Mannenkantoor Lush Buitenmuren

Pin Op W O N E N

Binnenkijken In De Nieuwe Wasruimte Wimke Wasruimte Vloertegels Betonvloeren

Binnenkijken In De Nieuwe Wasruimte Wimke Wasruimte Bijkeuken Betonvloeren

Wimke Diy Kleurrijke Herfststokken En Een Worteltaart Handwerk Kleurrijk Creatief

Pin Op Home Inspiration

Zolderkamer Met Lef Kleuren Zolder Doors

Een Vleugje Roze Wimke Goede Ideeen Moet Je Delen Interieur Muurkleuren Woonkamer Makeover

Gebruik De Mini Tester Van Flexa Om Te Kijken Hoe De Kleur Op Je Muur Staat Ik Koos Stylish Pink Lichtroze Muren Muur Kleuren Muurkleuren

Een Kijkje In Het Natuurlijke Huis Van Wimke Woonkamer Muren Woonkamer Decoratie Warme Woonkamers

Diy Paastakken Voor Hema Wimke Goede Ideeen Moet Je Delen Handwerk Diys Goede Ideeen

Een Stoer Mannenkantoor Lush Indigo Pure Van Flexa Wimke Woonideeen Ideeen Voor Een Kamer Woonkamer Kleuren

Binnenkijken In De Nieuwe Wasruimte Wasruimte Betonvloeren Vloertegels

Lila In De Slaapkamer Iets Heide Flexa In 2020 Slaapkamer Inspiratie Thuisdecoratie Meubel Ideeen

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *