postordrebrud

Dating startup: ”Tinder er spild af udvikling”

Dating startup: ”Tinder er spild af udvikling”

En hel del pr. bureaubranchen gar omkrin ved hj?lp af drommen om at starte noget ud fortil dem bare. Nuv?rend tegneserie inden fo Bureaubiz s?tter fokus inden fo ma startups, der florerer pr. og angaende bureaubranchen. Den forste startup inden for fokus er dating app’en Venyo, hvordan skaberne ende mener kan effektivisere dating-disciplinen.

”Jeg skulle inden fo Tinder-date ved hj?lp af aldeles pige da jeg havde skrevet ud plu retu med i et par uger. Jeg antage, at fruentimmer var mega dejlig plu skidel?kker – og jeg havde store forhabninger indtil daten. Dog da vi end definitiv modtes i lobet af alt cafe inden for hjerte Kobenhavn, hvor kunne jeg fluks fole, at det ad Kalendas Gr?cas ville blive indtil l?nger end det herhen NATO-topmode.

Andreas var efterfolgende skuffet og kreperli via, at den pige da andri havde bygget forventninger op i tilgif, plu habede kunne eksistere det fuldst?ndig rigtige fortil dyreha, viste sig at eksistere et fuldst?ndigt fejlskud.

Det lyder muligvi letkobt, dog den var der kun ikke som virkeligheden”

Pr. stedet fortil at dv?le som livslede funderede Andreas i stedet ingaende via, hvilke det var der ikke sandt spillede inden for Tinder-datingkulturen, som andri var alt portion bor:

Det var en skuffende date, der fik Venyo CEO, Andreas P

”Hvorfor skulle jeg bruge sa sto mellemeurop?isk tid inden fo at digte i kraft af fuld hoved, idet eg aldrig har modt? Eg ville finde en opforsel d folkef?rd kunne putte indtil at modes hurtigere face to face og ikke sandt anvende tid inden fo at komponere uendelige SMS-r?kker eksklusiv at vide, om der essentiel er klima inklusive personen som den sekund?r ende”.

For at anse frem bor omkring andri var ingen anden end i kraft af sin ferie oplevelse, eller omkring der reel var tiltale hvis alt tendens inden for Tinder-dating, lavede Andreas aldeles enquet mellem 5.000 CBS arkitektstuderende, fortil at anse ind af sted d generos en portion af deres Tinder-matches, der vigtig udmontede sig i andet endn gid yderliger et match til samlingen.

85% af de adspurgte svarede, at ma modtes med f?rre endn 5% bor deres matches, dvs. ind bor 100 matches bliver f?rre endn 5 i tilgif en date.

”Dette var et publiku omkring, at der er urealistisk langt fra at matche pa Tinder oven i kobet at modes reel. Derfor hvad var arsagen til, at de fleste Tinder-matches aldrig i livet blev oven i kobet noget?”, spurgte Klik for at lГ¦se mere Andreas sig selv.

Inden for CBS-rundsporgen svarede 70% at den hyppigste fladvandet oven i kobet, at folk aldrig modte deres matches var at ma ret speciel ad Kalendas Gr?cas skrev til kompagn de matchede ved hj?lp af – derefter at de havde matchet. Grunden i tilgif dette var at folkeslag ikke ogs folte, at det kunn belobe sig til oven i kobet noget plu at samtalen ‘dode’ inden man fik aldeles risiko sikken at modes.

”Det var godt klaret, at vi fandt hen bor at ma fleste da brugte Tinder og Happn etc havde et problem som forhold i tilgif, at ma fleste af deres matches pr. sidstn?vnt bagdel ad Kalendas Gr?cas blev oven i kobet noget, plu at man alligevel spildte en masse tid pa at forfatte frem plu bagude eksklusiv at rade over noget at be vise fortil det. Sli opdagede vi alt sk?ver inden for det ‘nuv?rende’ dating-landskab og det var den skyld vi valgte at lukrere pa”, fort?ller Andreas.

Ideen ved hj?lp af at inklusive at findes igangs?tte pa app-fronten, var dog ikke ogs ny fortil Andreas. Ove et iv?rks?tter-fag i lobet af hans CBS studium havde andri alene arbejdet i lobet af app’en Venyo, hvor folkef?rd kunne live-streame til side klubber, sikken at ud vise stemningen i lobet af klubben. Denne ide var imidlerti strandet, vel nok det viste sig, at folk i virkeligheden ikke sandt gad at belobe sig til at bluff som byen.

Andreas’ darlige date bliver derfor startskuddet indtil alt fuldst?ndig nuv?rend svin for Venyo, der far alt total forskellig funktionalitet. Synkron gor den nye drejning ogsa, at Andreas merinofar tiltrukket en investor, et programmor-team og far tilknyttet vennen Kasper Kabbeltved Pedersen, der inden fo det tid var som praktik i lobet af Hjaltelin Stahl, da medstifter bor startup’en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *